Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd
Istraživanje i razvoj
Dom > Istraživanje i razvoj

Istraživanje i razvoj
Istraživanje

Istraživanje i razvoj usluga
Naša tehnologija istraživačkih i razvojnih usluga uključuje kombinacija hemikalija optimizacije možete proizvodi znatno premašuju potrebe droge kada je u prvoj fazi razvoja. Od strane za optimizaciju i odaberite Najefektivniji način da smanjimo troškove sintezu hemijskog sastava — — to može da se postigne tako što ćete smanjiti na količinu u procesu sinteze, poboljšava proizvodnju meta hemijske i pohovani doba potrebne za sintezu.
Tehnologija konsultacija
Ugovor o istraživanju organizacije, (CRO), je organizacija koje offords profesionalne usluge za domaće i strane proizvode vezane za farmaceutske kompanije i zdravlje. Servis za kupce, uključujući: razvoj novog leka, transferom tehnologije, tržište istragu i itd.

Razvoj
Twisun pharm može proizvesti razne proizvode visokog kvaliteta, i mogu ispuniti različite uslove po tekućim računima. Moramo je kvalitet kontrole, istraživanje i razvoj centri za da se osigura stabilnost kvaliteta proizvodnje i proizvoda.
Nam laboratorija (proizvodne jedinice: kg, g), eksperimentalna baza (kapacitet: 10 kg do 100 kg) i proizvodnje biljaka (predati: 100 kg za jedinice) može da obezbedi da kupac iz gram-klase tonaћa i klase proizvoda. Naše istraživačkim centrima i eksperimentalna baza može da obezbedi profesionalne proizvode potrebama kupca u svim odeljcima iz rane kliničke faze za marketing (hemijski izmeštanja proizvodnih poslovnih itd.).
Prilagođeni Sinteza
Ne samo ponuditi složene, takođe pružaju pouzdan, visokog kvaliteta i organskih složenih usluga. Kupci obično očekuju cena i dostava ostvariti brz obrt od vremena. kada počne da projekat, smo će pružiti kopiju o najnovijim događajima i izveštaj o napretku kupcu za dva tjedna i da onda dobiti povratne informacije. Efikasno usvojiti mišljenja i potreba i povratne informacije kupca.
Equivalence(FTE) puno radno vreme
FTE saradnja režim koji je da se kupci nastaviti svoje istraživanje i izbegavajte se ponovljeni citat za novi projekat ili akcija koje su usledile projekta u isto vreme.

Contact Us

Adresa: No.188 Jinou Road, Jinљan distrikta, Shanghai, Kina

E-mail: sale@twisunpharm.com

Tel: +86-021-37285587

Telefon/fax: +86-021-37285115

© Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd