Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd
o nama
Dom > o nama

Osnovana 2007, Shanghai Twisun Bio-pharm Co., Ltd. je profesionalni nacionalne visoke tehnologije proizvođač, koji objedinjuje R & D, proizvode, prodaju i servis za visokom nivou napredne repromaterijala, API-ja, posebno hemikalije i prirodnu medicinu. Registrovani kapital je 2,6 miliona dolara, osnovnih sredstava je više od 16 miliona dolara. Twisun je štab se nalazi u oblasti industrije Shanghai Jinљan broj 2, proizvodne baze su u Anhuej i Jiangxi provincija, ukupna površina je 100000 ㎡, više od 300 zaposlenih. Godišnji promet će raskinuti preko 50 miliona dolara.

Twisun su u potpunosti opremljeni organizacionu strukturu i napredne osnovnog proizvoda sistema. Proizvod se uglavnom uključuje u kardiovaskularnih, antivirusnim, antidiabetic, antineoplastic, protiv gljivica i deprementia, više od 70 ključnih repromaterijala od 6 glavnih kategorija uključuju Velpatasvir, Daclatasvir, Tenofovir, Ledipasvir, Sofosbuvir, Posaconazole, Saxagliptin, Vorapaxar, LCZ696 itd.

Twisun za koja se "na osnovu kvaliteta, kupac prvi, upravljanje kreditima, profesionalne usluge" poslovni princip. Izgradili smo saradnju dobar i stabilan odnos sa brojnim farmaceutske preduzeća iz domaćih i međunarodnih. Naši proizvodi se izvoze u Evropi, USA, na Bliskom istoku, Indiji, jugoistočnoj Aziji i drugim regionima. Twisun je stekao visoko odobrenih i dobar ugled iz tržišta i kupaca.

Samo kao naš slogan, vidimo stvari iz perspektive kupca, i težite da premašuju očekivanja kupaca. Mi smo spremni na saradnju sa domaćim i međunarodnim partnerima za budućnost dobitna kombinacija.

Contact Us

Adresa: No.188 Jinou Road, Jinљan distrikta, Shanghai, Kina

E-mail: sale@twisunpharm.com

Tel: +86-021-37285587

Telefon/fax: +86-021-37285115

© Shanghai Twisun Bio-Pharm Co., Ltd